GGZ behandeling

Voor gespecialiseerde GGZ behandeling ben ik bezig een zelfstandige polikliniek op te bouwen. In deze praktijk richt ik mij op diagnostiek en behandeling van depressie, angst, bipolaire stoornissen, adhd, autisme, ontwijkende- en dwangmatige persoonlijkheidsstoornissen. Mijn methodes zijn psychiatrische begeleiding, psychotherapie en farmacotherapie. Huisartsen, GGZ instellingen en medisch specialisten, kunnen verwijzen.

Ik heb veel ervaring op het grensvlak van cardiologie en psychiatrie en van neurologie en psychiatrie en ben verder erg vertrouwd met het raakvlak van arbeid en psychiatrie. Soms is een behandeling in deze praktijk niet geschikt en moet ik terugverwijzen. Dat kan bijvoorbeeld zijn wanneer de problematiek te complex of te instabiel is. Daarvoor zijn andere organisaties beter geschikt. Op dit moment kan ik geen nieuwe GGZ cliƫnten accepteren.

Vergoeding

Deze zorg wordt door de volgende verzekeraars vergoed: Menzis, Zilveren Kruis, Nat. Nederlanden, DSW, ASR, Amersfoortse, Stad Holland, Ditzo, In Twente. Iedereen met een restitutiepolis kan eveneens worden behandeld. Met een aantal verzekeraars zijn nog geen contract afspraken, in dat geval moet men eerst zelf betalen, waarna de verzekeraar een deel terugbetaalt (meestal ca.70%). In dit geval is overleg tevoren aangewezen. Er wordt geen no-show tarief gedeclareerd.

Bereikbaarheid

Naast het individuele gesprek is communicatie mogelijk via de mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en middels telefonische consulten, hiervoor komt een nummer beschikbaar. Bij spoedgevallen ben ik telefonisch bereikbaar tot 22:00hr. Wanneer ik niet aanwezig ben, kan worden teruggevallen op de huisartsenpost. Tijdens vakanties of ziekte is er een waarnemer geregeld. Praktijkadres volgt.

Klachten

Het kwaliteitsstatuut GGZ- vrijgevestigden is op deze praktijk van toepassing. Verder ie er een klachtenbemiddelaar beschikbaar en er is een geschillenregeling, via www.nvvp.net/zelfstandig-gevestigde-psychiaters.

Copyright © 2021 Buiten Psychiatrie. Alle rechten voorbehouden.